Bolig & havehelten

Om Bolig & havehelten

 

Jeg hedder Simon, er en erfaren mand på snart 50 somre. Min store interesse og passion er at løse opgaver i og omkring boligen – alt lige fra at lave en have med rum, stenstier, terrasser og shelterhytte med bålplads, til i boligen at lægge gulv, sætte køkken op, lave vægpaneler, smuk stuk i stuen eller nye gipslofter.
 
Jeg har igennem årene renoveret og moderniseret flere huse og hjulpet mange med at finde gode løsninger på både store og små udfordringer.
 
Som den pædagogiske håndværker er jeg udlært tømrer og pædagog. Disse to uddannelser giver mig tilsammen de rette kompetencer til sammen med dig at løse de udfordringer, du står foran i dit hjem eller have. 
 
Det er dine boligdrømme – min opgave er at hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.
 
Vi kan gøre arbejdet sammen, men jeg kan også blot hjælpe dig i gang, så du kan gøre det selv, også det, der er helt nyt for dig.
 
Målet er, at du med min hjælp ender med at vise dit gør-det-selv-projekt frem og sige “det har jeg lavet”.
 
Jeg kan selvfølgelig også udføre hovedparten af opgaven, og du kan hjælpe til i det omfang, som din tid og lyst rækker til.
 
Jeg kan hjælpe med stort set alt i og omkring boligen, og kræver det en specialist eller en autoriseret, så finder vi en løsning på det også.
Om det gør mig til en helt, vil jeg lade dig om at vurdere, men det er i al fald Bolig & havehelten, du skal have fat i, hvis ovenstående lyder som noget for dig.
Bolig og Havehelten - Simon Severinsen
BHH_Simon